02 February 2013

CONTEST BLOG KAKINAKL.COM

Paan Zainudin | 10:33 AM | 20 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Akak kakinakl ajak join contest nie .. jom!!


Tapi kena jawab soalan nie dulu : 

1.  Macammana anda leh terjumpa blog akak ?
  • paan terjumpa blog akak sewaktu blogwalking dari blog ke blog ..



2.  Nyatakan dari blog mana dan bagilah link dia..(kita cam promote link dialah..kalau jumpa kat google tak yah yer letak link)
  • paan pun dah lupa .. haha


  
3.  Pastu bagilah  3 ataupun 5 sebab kenapa anda suka membaca blog akak.

  • blog akak comel
  • about lifestyle .. suka3
  • banyak resepi masakan .. hehe
  • akak suka bagi nasihat



Syarat-syaratnya contest nie : 
  1. Blogger yang tinggal di Malaysia
  2. Buat satu N3 dengan tajuk di atas.
  3. Wajib tinggalkan permalink anda di bawah kotak komen N3 ini. Kalau tak letak link..batal penyertaan.
  4. Tarikh tutup ialah pada atau 28hb Febuari 2013   pada atau  jam 12.00 tengah malam hari tersebut.

Contest "Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com" adalah anjuran www.kakinakl.com bersama eyriqaz , kutooobamboo , dan jaakechik

Pemenang-pemenang akan di pilih berdasarkan entry paling memikat hati juri-juri ..

Hadiahnya ialah :-
1.  Tempat pertama
 RM80.00 dan 
 
wall hanging dari infonewbie

2.  Tempat kedua
RM50.00

3.  Tempat ketiga
RM30.00

4.  Tempat keempat
RM20.00

5.  Tempat kelima
RM20.00 


tunggu apa lagi ??? ayuhh ayuhhh





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...