02 February 2013

SEGMEN PANTAS AISYAHHUMAIRA

Paan Zainudin | 12:42 AM | 100 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Bak kata orang " kalau dah mulakan sesuatu memang susah nak berhenti .. " gitu lah jugak dengan segmen nie , bila dah datang angin kus-kus nye omaigod .. susah bhaiii ..
OKEYY .. aku tengok diorang jadi suami isteri seriuss aku jeless nak kawen .. haha okey fine .. aku tak layak lagi .. kena ubah perangai ngan sikap dulu ..

& aku dah tag 2 orang paling setia dengan aku .. 

dan 1 lagi .. sis aisyah humaira ade gitau :
Tamat pada jam 1 petang esok [2/2/2013] 
Yup, memang segmen pantas, cuma 15 jam sahaja ! Siapa cepat dia dapat. hehe :D 
Hadiah kecik je : 2 X Topup RM5 
Tapi kalau lebih 100 yang join, Niera bagi 6 X Topup RM5
Oh,ya . Niera gunakan khidmat mr random :) Ohh ya, kalau tak de facebook/twitter tak yah la tunaikan syarat-syarat tu. hehe :D





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...