03 February 2013

SEGMEN : KNOW EACH OTHER

Paan Zainudin | 1:18 PM | 310 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Haha , selalunya paan yang dok join segmen orang lain .. Sekarang nie nak buat segmen sendiri pulak .. Tak tahu la ada orang nak join ke tak .. ngee , harap-harap ada lah yea ayat mintak simpati ..
kalau sebelum nie orang just pelekat banner , tag orang & ajak join dekat entry sendiri .. Kali nie kita buat macam lain pulak .. sila baca penyataan dekat bawah nie harap maklum :
  • tulis entry bertajuk : SEGMEN : KNOW EACH OTHER
  • tempek banner huduh nie dekat entry korang , yahh semestinya kena back link balek dekat entry nie .. macam tahu-tahu je korang .. huwahaha ..
  • yang nie penting : lepas tu paan nak korang kenalkan diri korang dalam entry tue .. perkara yang wajib ada : nama samaran , asal , umur (kalau taknak takpe .. bab nie sensitip sikit .. hehe) , pekerjaan sekarang / studi dekat mana , dan nama blog / fesbuk .. senang kan ?? alaa tak rumit mana pun .. baru la namanye we know each other .. hehe
  • dah siap taruk link korang tu dekat entry nie ..
  • segmen nie sampai 10 Februari 2013 .. hehe

Paan akan update dari semasa ke semasa senarai peserta segmen nie .. Kalau entry yang bagus , paan akan kasik review lu olang punya blog yea.. haha

Selamat menjoinkan diri !!

____________________________________________

SENARAI PESERTA JELITAWAN , HENSEMWAN , JUTAWAN , OHSEMWAN

          Heirizalieyana

  1.       Kecik - Kekapas Berceloteh
  2.       Paly
  3.       Fakhruru
  4.       Nisha - Hadiah Bintang Jatuh
  5.       Aisya Sensei
  6.       Aqoustica Zati
  7.       Yumida
  8.       Sabrina Eyna
  9.       Supermiza
  10.       Vee Borneo Girl
  11.       Nurfaezah Abdullah
  12.       Meyra John
  13.       Cik Bella
  14.       Jue Hassan
  15.       Rienna Mishcandy
  16.       Ismy Maryam
  17.       Aswan Azmy
  18.       Cahaya Kasih
  19.       Panda Mata Lebam
  20.       Kekapas Berceloteh
  21.       Baju Warna Coklat
  22.       NhSh Mirotic
  23.       Arita Atira
  24.       Say Hye Anis
  25.       Creamy Berry
  26.       Miss Kpopper
  27.       Nida Jiwakosong
  28.       Ariesha Safri





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...