11 February 2013

FINALLY ..

Paan Zainudin | 4:10 PM | 60 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Hehe .. Actually dah dekat sebulan telepon aku rosak , pastu bila nak call orang agak sukar sikit sebab kebanyakan contact member semua dalam telepon tu .. Yang dalam sim kad nie cotet-cotet je .. jadi terpaksa guna telepon kawan ..

Then dalam minggu lepas elaun pun masuk .. alhamdulillah la kan korang , tengah sesak macam nie ada bantuan yang datang .. ngehehe macam dah taw-taw je korang ea ..
Mula-mula ingat nak beli S DUO , boleh taruk 2 sim dalam tue .. 1 letak simkad 1 lagi sim broadband .. tapi diorang cakap keluaran dekat Korea buat masa sekarang takde lagi .. So , nak tak nak ambil jer SAMSUNG GALAXY S ADVANCE nie .. setakat nie je yang mampu .. Kalau nak branded-branded punya , haa tunggu ko keje dulu ada duit gaji ape semua beli sendiri !! haha







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...