22 February 2013

MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK 2O13

Paan Zainudin | 11:59 PM | 30 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Tadi , lepas habis latihan teater balek la bilik pastu terus bukak laptop .. Tetiba kan hati nie tergerak nak bukak e-mail .. Pastu pastu pastu yang suspen nye tetiba ternampak email dari MSMW2013 !! oMo omo ..
Dear Netizens
We are pleased to offer 2 (two) COMPLIMENTARY seats for the upcoming MSMW 2013 conference on 27th and 28th February at Berjaya Times Square Hotel Kuala Lumpur. This goodwill gesture is our small way of thanking your support and encourage friends and netizens to be part of the MSMW. You need to register NOW online.
Among some highlights of the conference
  1. Live with our  Prime Minister on 27 Feb at Berjaya Times Square. Don't miss this chance to see and hear PM speak and be part of the netizen family.
  2. Periodical lucky draws with x-citing prizes- air tickets, latest gadgets, F1 tickets and many more..
  3. Special goody bags with lots of takeways! Don't miss it..
  4. Lunch and tea breaks provided

All you need to do is to confirm your participation..simple as that!
Our cut off is by 24 Feb 6pm..
Hurry, seats are LIMITED and we go on first come first serve basis.

Hah??? Ternganga tak habis-habis lepas baca email nie .. biar betul ?? pastu pergi check dekat page MSMW nie rupa-rupanya aku dah ....


menang peraduan yang diorang anjurkan dulu .. Alhamdulillah , tak sangka pulak .. Naseb baik aku bukak email aku ..

Tapi ada 1 masalah ... huwwaaa ..
program tu pada 27 dan 28hb Februari .. Waktu tue aku ada kuliah , dekat Kuala Lipis pulak .. Dah la program nie program terbesar kot , jarang buat .. Sistem dekat IPG nie lain dengan sistem dekat u , kuliah wajib hadir .. Hmmmmm .. bagi aku masa , bagi aku masa nak pikir semua nie T_T








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...