16 June 2012

ReSuLt FiNaL EXaM .. aLHaMDuLiLLaH ~~

Paan Zainudin | 5:10 PM | 00 orang doakan aku slim |


Alhamdulillah ..
malam nie dah boleh naik bas balek maktab dengan tenang ..
mula-mula nak klik website nak check result tu memang nak luruh jantung hati hempedu segala bagai jahh ..

Pas-pas jer check ...
hanya satu benda ja leh cakap ..
Alhamdulillah .. tapi sebelum tu ada jerit-jerit jugak dalam bilik ..
mak ingat adik kecik koyak sijil ke ape .. heh heh heh ..


yang penting tu haa .. LULUS .. 
kalau dekat slip exam tu dia eja G.A.G.A.L .. memang mati aku ..
nafas kedup kencang la dehh jawabnya ..


btw, thankz lecturer & everyone .. hehe ..
trimas-trimas ..
bleh jadi pemangkin for me untuk berusaha lagi next sem .. haha ..





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...