03 June 2012

SeM BReaK #8 : SNaKe SHOw ~~

Paan Zainudin | 8:29 PM | 00 orang doakan aku slim |


Sambung balek entry sebelum nie .. hehe
Lepas jer kiteorang memenuhkan perut dekat rumah kenduri tadi ..
Kiteorang rombongan cik kiah yang terpinggir tadi dengan terbongkok-bongkok sebab
perut dah mengah continue balek jelajah seharian kiteorang dekat bandar Alor Setar ..

Kebetulan hari nie ada show ular sepupu paan dekat Muzium Negeri ..
so , kiteorang direct terus ke sana .. solat dekat sana ..

hadusss ..
sepupu takde dekat depan kaunter time nak masuk ..
kalau tak leh masuk free .. ngee ~~~
takpe lah .. pandang sebelah mata je lah ..

hmmm .. nasib baik la aku nie spesies yang jenis tak geli ular ..
takde la nak terjerit-jerit .. tapi takut tu semua orang kena ada .. 
jangan la pulak buat terlebih berani ..
kang untung pulak la kerja si penggali kubur .. heh heh heh .. gelak jahat ..
  lepas jerr kiteorang ronda keliling kawasan pameran tue ..
sepupu paan terus ajak masuk dalam dewan persembahan dekat dalam muzium tue ..
kejap lagi diorang akan buat show ular untuk semua penonton ..
siapa cepat dapat la duduk kerusi hadapan .. leh tengok dengan jelas kan ??
tapi makcik-makcik diorang dah siap-siap booking kerusi belakang sekali .. hahaha .. 
kelakar wehh .. 


perasan tak si Amir kena naik atas pentas .. pegang-pegang ular ..
time tu sepupu paan .. ha lupa nak introduce .. nama dia Shaiful (white t-shirt) .. yang 
sorang lagi pulak sepupu dia dari Taiping ..
okey sambung balek story .. waktu tu sepupu paan panggil la seorang pengunjung wakilkan diri
naik atas pentas .. semua orang taknak tau .. lepas tu , paan buat la eye contact 
dengan bang shaiful suruh panggil kawan paan tue , si Amir .. haha
padan muka kau Amir .. dah terkena ~~~ hahahah .. dah la dia tu penakut ular ..
jahat kawe nihhh .. 
naseb baek la si Kak shida tak kena panggil .. terselamat dia ..

Sampai ke petang jugak lah kiteorang kat muzium tue ..
Lepas hantar diorang balek rumah baru la paan bertolak balek ..

hurrmm .. serraamm jugak naik keta sorang-sorang ..
baca doa wehh baca doa ..






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...