07 June 2012

SeM BReaK #9 : KeNDuRi & ReTiSSss

Paan Zainudin | 8:29 PM | 00 orang doakan aku slim |


Johh johh johh ..
kita berkenduri kendara lagi yoOOoo ..
cuti sem nie memang ramai senior menior cheq yang kawen ..
Almaklumlah dah nak habis belajar .. nak posting dahh pun .. 

Yang pasal kenduri sorang senior nie .. nama nyer Norkhiriah .. 
tapi kawan-kawan termasuk paan senirik panggil kaklong ..
maybe sebab dia tua setahun dari budak-budak batch dia .. hurrmmm ..
yang bessnyer pasal kenduri akak snior aku sorang nihh ialah lauk kenduri yang super sodap plus ohsem plus marvellous segala bagai weeiii ..
Dalam hati nie niat habis daahhh nak tambah .. 
tapi disebabkan sifat malu aku yang sememangnya bertempat nie .. 
tak jadi la nak tambah .. hehe ...

tapi tak pe .. first round tu orang panggil nikmat ..
yang 2nd round tu orang panggil nafsu .. hahaha 
suka hati jerr nak letak prinsip sendiri nahh ..

Habis part kenduri ..
continue part nie pulopp ..

sempat lagi beretiss time cuti nie .. hehe
actually ada satu grup retiss nie .. paan pernah dengar nama dia .. 
tapi tak kenal pun member dalam grup dia .. habis kenal pun sorang jeerr .. si Adam AF2 ..
waktu terserempak hari tue tengok persembahan diorang nie ala KPOP .. tapi ok lagi dari M** *4:7 .. Oppsss !! hehe
 haa .. lupa nak gitau grup nie ialah V.I.P ..
very important person ?? very impossible person ?? very .. very .. very ..

next retiss pulak heheheh ..
paan memang minat dia .. cara dia mengacara .. 
his presentation dalam setiap pengacaraan very well .. tenang & i like his style .. 
heh heh heh ..
Abg Fedtri Yahaya ..  









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...