02 June 2012

SeM BReaK #6 : d' CaRNiVaLL

Paan Zainudin | 10:34 AM | 00 orang doakan aku slim |


Time-time cuti sem nie .. pastu orang lain sibuk bekerja .. pastu harga tiket yang tak seberapa sememangnya satu kombinasi yang hebakkk ..
Lepas semalam kiteorang berjimba dekat penang ..
hari nie berjimbauan pulak dekat The Carnivall Waterpark, Sungai Petani ..
20 minit jerr dari rumah paan kalau ikut jalan belakang , kalau rasa nak lari dari roadblock polisi yang berposing dekat tepi jalan melambai-lambai tangan .. coohhh ..
Ticket price RM18 jer kalau hari bekerja .. & weekend pulak RM24 .. for adult ..
satu lagi pelampung boleh amik free .. curik jerr dekat situ dan korang boleh mendayungkan pelampung tu suka hati cucu cicit korang la keliling waterpark tu yeaa ..
  
Ya Allah , anak sape la kat belakang gua tuhh ..
dah kelabu habis satu badan .. 
"hey , korang nie mandi air ke mandi arang ??"
Tuh tuh .. korang tengok la benda jadah warna hijau belakang tuhh ..
harreeemmm .. aku rasa macam nak .. macam nak ..
ahhh .. aku malas nak cakap dahh .. kang terkeluar habis zikir Melaka aku .. 

HAAA .. lupa nak story ..
time tengah sibuk mandi manda dalam kolam cipuk tue ..
tauke waterpark nie ada anjurkan gameshow untuk pemandi manda dekat sini ..
 gua kalau benda-benda macam nie memang..memang ..

Alhamdulillah .. hasil keberkatan ketidak"shy"an kiteorang akhirnya kiteorang jadi juara untuk gameshow nie .. & hadiahnyer baucer free entrance untuk d'carnivall & steamboat dekat cinta sayang resort .. perrghhh ..





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...