01 June 2012

SeM BReaK #4 : ABC GuNuNg JeRai

Paan Zainudin | 8:43 AM | 00 orang doakan aku slim |



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Ting ting ding ding ting ting ..!!
Aku ada .. kau ada ??

Saje nak buat riak tahap kemaruk cepoihh dekat korang semua ..
hahaha .. bukan semua tempat yea ada makanan nie ..

jeng .. jeng .. jeng ..
Saya !! selaku tukang rasa dan pelahap dengan ini ingin memperkenalkan ....
ABC GUNUNG JERAI !!!
gedebuk gedebukk tinggggg !!!!
First-first time makan ingat harga dah berbelas-belas ringgit ..
rupanya RM5 jerr .. berbaloii la tue ..
Actually paan makan tak habis pun .. perut yang sebesar tong nie pun tak mampu nak habiskan ABC nie .. apa punya turr ..

I like that ice-cream .. keladi .. sedaapp ..
kalau nak special sket letak conetto punya .. tapi $$ bertambah sikit lah yeaa ..
Overall sedap dan terlebih mengenyangkan ..
better jangan makan apa-apa sebelum makan ABC nie ..
kalau tak memang kena sediakan PBSM sebab si pemakan yang dah pekena benda alah tu dah tak boleh nak berjalan dah .. apatah lagi ngesot ..
apa la yang aku merapu nihhhh ..







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...