25 September 2012

GAME BUDAK-BUDAK IS FUN WE!!

Paan Zainudin | 12:57 AM | 00 orang doakan aku slim |




Bila orang tanya kita kan ..
Zaman apa yang paling bahagia ??
Ramai yang akan jawab .. "Zaman kanak-kanak !!"
termasuklah gua .. hah hahhh !!! gelak sambil usap-usap perut

Bila terkenang balek zaman dulu .. ohh , ohsem gillerr .. hehe
now semua dah besar panjang .. 
tobat la malu nak main macam budak-budak dulu .. tambah-tambah kalau saja-saja main ..
naseb baik la sem nie kiteorang ada silibus permainan kanak-kanak ..
boleh nak merasa balek zaman kegemilangan dulu .. haha
nie adalah game "BOLA AKTIF" ..
Sebab apa nama tue ?? heh hehh .. sebab bola nie tak reti duduk diam la wei ..
memang semua orang akan pegang bola nie ..
haaa Alan ,
masuk ke tak tu weeii .. muka kemain lagi ..
cepaaatt .. grup lain dah skor banyak dah dari korang tue ..
pejal kalau tak kacau orang meme tak sahh ... pastu buat muka tak bersalah .. hehe
aku rasa time main tu memang tak kenal dah 
yang mana satu laki yang mana perempuan .. semua dah macam askar yang kejar bola 
tapi tak pernah nak dapat-dapat .. ke hulu ke hilir ..

yang tak tahan nyer dekat jersi tu lah , yang memang kiteorang sponsor khas ..
yahhh .. terbaik dari ladang !!
siap boleh recycle lagi wehh .. besar lak tuee .. hehe
ehhm ehmmm .. model waterboy .. muahahaha ..
game tak start lagi aku dah melanggah airr 
pastu berat air je dalam perut nak berlari ..
muka-muka banduan yang ntah pa pe .. 
bukan ape .. stress dengan game yang kadang-kadang tu tak adil !!!  
hahaha .. but it's fun !!
time nak main kemain semangat .. mai ke tengah jalan kalah .. hihihi
apihh , bab nak kelentong time main memang no. 1
yang tak tahan tue terang-terangan lak nak menipu ..
huuu ketaqnya cheqq ..
tangan nie dah la pengkaq (bila pukul tak kena) ..
kalau kalah tue memang dah tahu le keje siapa .. ngee ~~

dan kita continue dengan next punya game pulak ..
nie pun agak gila-gila sikit .. 
Haji Mat Deris depan rumah aku pun tak pernah buat camni time dia main 
kecik-kecik dulu .. kira kiteorang nie ohsem arr ..
game tuju tin
tapi kena pakai kain sarung .. oOhh jeng betul ..
nasib baik pakai track-suit jugak sebelah dalam tue ..
overall memang happening & enjoying arr game nie ..
thankz everyone ..
serius bapak bestt giller wehhh .. penat ?? 
oOhh letak tepi dulu ..








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...