30 September 2012

♥ SLEEPING BEAUTY✿ & THE BEAST - PART 1 ♥

Paan Zainudin | 1:33 PM | 00 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum ..

Alhamdulillah .. akhirnya teater ala-ala komedi romantik gituu
telah dipentaskan dengan jayanya .. kemain ohsem gua tengok 
walaupun jadi backstage transformer .. hik hik 

kalau korang nak tengok sinopsis teater nie korang boleh rujuk balek
kamus ensiklopedia mu'jam lil blog nie ..
teaser : sleeping beauty & the beast
penonton pada malam tu .. alhamdulillah , ramai yang hadir ..
pelajar sekolah pun ada .. trimass yeaa ..

now , jom kita skodeng gambar-gambar yang telah di snap oleh
beberapa orang ntah la sampai tak ingat berapa puluh ribu orang yang dah picit butang kamera 
amik gambar sepanjang pementasan teater pada hari tue ..
terima kasih yea untuk gambar-gambar nie ..
waaa ROSE , kemain sakan yea kau menari ..
nasib baik tak terpijak kain .. hehehehe jahat nye mulut .. tampar kanan kiri pom pang !!
anyway , sangat cantik dan tarian .. memang nice ~~
memperkenalkan our snow white !!!
wahaha .. memang shomell la snow white kita nie kan ??
tetiba kan terbayang si Kak Sal kita nie , kalau la dia jadi snow white ~~
muahahahahaha ...
hahaha .. kehadiran insan yang tertera di atas membuatkan moOd humor
penonton dan kiteorang naik ..
dah dengar audio part dia nak masuk pentas pun aku dah tak tahan nak tergelak ..
tahniah zati ..
fairy tail kiter kemain lincah atas pentas ..
tahniah korang .. banyak perubahan postitf yang korang dah lakukan
berbanding sebelum nie ..
aku memang suka part nie ..
Kamil , Firdaus , Anum & Shida
memang over giller .. hahaha

Satu lagi time part si Kamil ke yang tiba-tiba sakit jantung usung keluar 
pentas .. hahaha
Yeahh .. masa yang ditunggu-tunggu ..
kehadiran Wicked Faerie .. persembahan yang mantap Aqilah !!
(^__^)Y
Meow meow meow .. Puss in BoOts
kalau sebelum nie korang tengok cerita sleeping beauty tak banyak watak yang ada ..
sekarang nie kiteorang gabungkan beberapa watak daripada cerita-cerita dongeng 
yang sumpah vogue belaka ..
Puss in Boots , Headless Horseman & Prince Charmless ..
Ok fine .. scene nie memang kelakar giller guys ..
Haa .. lupa nak perkenalkan ..
Yang tengah-tengah tu la Beast (by Hanif) ..
yang nie selepas dia dah buat plastic surgery .. hihihi ..
giller kau time zaman dulu-dulu ada pembedahan plastik
entah dekat mana aku letak gambar beast sebelum dia bertukar .. 
kalau tak leh tempek dalam entry nie ..

apa pun tahniah kepada pelakon , krew dan semua yang terlibat ..
korang dah buat yang terbaik ..
banyak feedback positif yang kiteorang dapat dekat page nie ..

so , update entry yang seterus nyer ..
SLEEPING BEAUTY & THE BEAST - PART 2
kita akan berkenalan pulak dengan krew-krew dan orang belakang yang
banyak membantu untuk pementasan pada kali nie ..






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...