30 September 2012

♥ SLEEPING BEAUTY✿ & THE BEAST - PART 2 ♥

Paan Zainudin | 1:54 PM | 00 orang doakan aku slim |


Ehemm ehemmm ..
kawan-kawan , kita sambung balek story part 2 pasal teater 
Sleeping Beauty & the Beast hari tue ea ..
 SLEEPING BEAUTY & THE BEAST PART 1 
kalau dulu paan post pasal scene and jalan cerita dia ,
sekarang kita skodeng la pulak krew-krew dan orang-orang kuat yang banyak
membantu kiteorang menjayakan pementasan nie ..
yeahh ..
nie kalau paan nak memperkenalkan sorang-sorang nie rasanya memang
panjang berjela le post nie nanti ..
kang dekat 1 jam pun loading tak habis-habis lagi ..

lol ~~ aku baru perasan , kalau kalau korang perasan jugak 
si Kak ija (tudung hijau) , Firr (belakang kanan) & Winnie (sebelah fir) macam tengah
panggil nama si ayie tue ..
adoOi ayie ~~ datang la cepat ...
HAAA .. datang pun si Mat Ayie nie (duduk kiri) ..
puas kena pujuk .. hik hik hik
barisan krew teknikal kiteorang , Abang Hafiz & Taqi ..
yang 3 orang sebelah kiri tue tolak tepi jauh-jauh .. hihi
untung la diorang terrer bab-bab nie .. kalau kiteorang ker ,
rasanya memang sokmo blackout .. hahaha
semua krew-krew yang terlibat ..
para pensyarah pun turut hadir .. thankz jugak kepada 
Grup teater Lipis Purba Jelai yang sudi hadir ..
hahaha .. bersama dengan ketua jabatan Bahasa Inggeris , Madam Norliza ..
Amboi malam nie , Queen habiss madam .. siap letak crown lagi tu ..
backstage  .. pelakon , runner , transformer ..
satu team yang mantap kan kawan-kawan !!
ahhh .. lakonan jer semua nie ..
silap hari bulan tercucuk hidung kau Anis .. hihihi ..
patutnye aku bawak 2 ,3 ekor anak kucing dekat blok aku bagi dekat kau .. 
buat anak angkat .. dah nampak dah ciri-ciri ibu mithali nie .. heh heh hehh
Di mana ada kamera , di situ ada Umi .. hahaha
cer kira berapa banyak gambar dia dalam entry nie ..
dah nampak macam kak ita tu mak orang ,
pastu sebelah kiri tu bawang merah , sebelah kanan bawang putih ..
anak beranak sokmo bergaduh .. sesuai sangat !!
okey fine ..
semua dah mula tunjuk taring masing-masing .. err taring ker ??
hahaha .. aku memang suka gambar nie
we are here since 2009 , 2010 ..
gua , ayie , winnie , kak ita , diey dan ramai lagi ..
rasanya sukar kan nak berpisah bila dah masing-masing posting
dan ikut haluan sendiri ..
hmmm .. bila budak-budak dapat Choki Choki nie ,
memang diorang takleh nak kawal diri .. takpe la ,
kiteorang faham .. kiteorang faham ..
habis kan semua tue eaa .. 
jangan kotorkan baju , nanti buang dalam tong sampah tauu ..
Yeahhh .. ahli sihir yang gebu pipinya disapu blusher .. hahaha
jadi chomel terusss .. hilang muka kejam tue
Salmah Sulaim
Dua beranak lain kaler kulit lain saiz badan .. hahaha
alahai Umi , kecik nyer kauu ..
3/10 dari kak sal .. hahaha

haaii sudah la kak sal , hmmm .. 
bila si Salmah buat muka terlebih kiutt ..
rakan-rakan seperjuangan GITA ..
forever and ever ..

actually pementasan nie habis awal , 
tapi yang balek pukul 12 , 1 pagi tu bukan apa ..
bergambar je banyak .. almaklumlah , kebanyakan budak-budak teater nie
pantang nampak kamera .. hehehe

kawan-kawan ,
jadikannya sebagai memori dan pengalaman kita ..
suka duka gelak tawa .. semuanya ada ..

dan sesungguhnya ,
GELAK ITU TAWA AKU .. 







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...