22 November 2012

AFIF ♥ HASLIN DI JINJANG PELAMIN

Paan Zainudin | 11:49 AM | 20 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Last week , lebih kurang laa .. gua sama dengan YB , merujuk kepada sahabat gua yang
memang kaki politik dan jugak anak ADUN .. hehe
pergi memeriahkan , memakmurkan , mengohsemkan majlis kenduri senior sekolah lama gua
walaupun ramai yang gua tak kenal bila ada dekat rumah kenduri tu .. hehe

Beliau , merujuk si pengantin lelaki , merupakan fasilitator or abang senior gua
yang menjaga kebajikan kiteorang (form 1) waktu dekat asrama .. kira diorang nie agak 
rapat jugak la dengan kami & senior-senior lain .. nampak tak ?? nampak tak ??
semangat ukhwah yg giller-giller melambung tinggi sesama kiteorang !! kau ade ?? hehehe
AFIF ♥ HASLIN
Actually kan , kiteorang panggil abang afif nie CICAK .. YESS cicak ..
and u kow why ?? kiteorang pun taktaw .. hahaha
kiteorang panggil sebab senior-senior lain panggil dengan nama tue 
mungkin sebab waktu tu dia agak kurrusss kot .. heh hehh
so , tema kali nie biru .. and aku pakai tak ikut tema pun .. hehe
patut la pagi tadi time selongkar almari yang macam sarang ular asyik nampak baju kaler biru jer ..
tapi tak pakai pun .. takpe la , janji kita dah datang memenuhi undangan diorang pun 
dah kira bagus kann ~~
and i had my precious time here met my beloved beloved and beloved mu'allim
Ustaz Shamsurry .. hehe
ye laa .. cikgu garang of course la anak murid akan ingat kann ..
macam yang paan story dalam entri sebelum nie , yang niee ..
haha , takde la .. tak garang langsung laa .. gila-gila lagi ada la .. hehehe
bukan gila-gila bermaksud psiko or always kaki merapu ke ape ke ..
i mean jiwa dia masuk dengan kiteorang , he knows naluri dan perasaan 
budak-budak remaja macam kiteorang nie .. that's why we all respected him ..
so , sebelum balek jom snap gambar dulu dengan merpati dua sejoli hari nie ..
memang sweet ahh korang !!
doakan korang bahagia hingga ke akhir hayat ~~ ameen
mak cik ngan pakcik kat sebelah tu semangat yea makan beradab .. hihihi






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...