04 November 2012

MUAHAHAHAHAHA .. KAU ADA ??

Paan Zainudin | 4:51 PM | 40 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Yippi yippi yo ahak ahak .. ngahaha
ape ke bangang nye makhluk sorang nie .. yeaa kami eksaited sangat wehh .. 
sebab tu kami jadi lagu nihh .. kami dah habis final exam dah , tunggu nak chauu balek kampung
pedulikan gambar nie .. sekadar hiasan .. hehe
habis je exam pagi tadi terus balek bilik (dalam kurungan selepas makan) kemas apa yang patut ..
baju-baju buku-buku campak jer dalam kotak .. masuk dalam stor .. heh heh
sumpah pengotor giller kann ..

cuti sem .. yeahh cuti sem .. 
sumpah manusia yang bernama pelajar nie memang pantang dengar cuti ..
obses yea obses .. betul la bak kata timbalan pengarah kiteorang ,
"pengalaman paling banyak yang korang dapat sepanjang berada dekat IPG ialah
menaiki bas pulang ke kampung apabila tiba hujung minggu / cuti sem .. " right ??
tapi satu jer benda yang aku takut bila datang jer cuti sem nie ..
tahap keoveran aku nak mencekik memang tak boleh nak dikawal .. memangg ..

so , cuma ada 1 jer cara nak settlekan masalah besar nie .. paling baik pun kurangkan laa ..
iaitu KERJAAA ... yuupp kerja , kata imbuhan yang paling sesuai ialah bekerja , bukan dikerjakan ..

and aku dah siapkan wishlist aku sepanjang cuti sem nanti yakni ..
 - memenuhi semua undangan kenduri kendara wajibkan diri
- melancong walaupun ke rumah jiran sebelah
- petai sebagai menu wajib selang 5 hari
- bekerja , seperti yang distatekan di atas
- jaga adik yang akan kena sunat cuti sekolah nanti
- jadi cikgu tuisyen untuk adik yang nak amik UPSR & SPM tahun depan
- shopping-shopping menggunakan duit bapak duit elaun dah habiss
- dan last sekali insyaAllah , rajinkan diri ke masjid .. solat berjemaah ~~ ameen
souvenir kenangan daripada best seniorrr .. thanks kak ..
rasa sedih bila last jumpa akak tadi .. tapi saja je buat-buat tahan 
tapi tak sangka akak yang lagi sebak .. hahaha
anyway thanks kak Sal .. jaga diri baik-baik , tahun depan dah posting pergi sekolah
jangan buat anak murid tue macam snek keropok .. mati diorang kang ..
and lagi satu , time rehat jangan makan lama-lamaaaaa .. rehat 30 minit jaa
ngahahahahahah ..

dah kawen nanti jangan lupa kirim kad , make sure kenduri nanti boleh pakai kebaya .. ngahahah
juga buat senior-senior sem 8 yang lain , senior GITA .. jaga diri baik-baik ,
All the bestt ..









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...