10 November 2012

SATAY ANGRYBIRD?? WOWWW

Paan Zainudin | 6:26 AM | 00 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Petang tu , time on the way heading to KL singgah la dekat pasar malam Lipis kejap ..
tengah mata nie liar mencari-cari apa yang nak disumbatkan ke dalam mulut tiba-tiba
kawan panggil gua dengan muka yang memang taksub giller dan eksaited sangat ..
" paan .. paan .. angrybird ! angrybird ! "
" eh relaks arrr .. macam tak pernah tengok angrybird "
" tapi yang nie boleh makan .. satay angybird !! "
" hahh ?? ye ke ?? mana-mana ?? " aku pulak yang lagi over eksaited nak tahu ..

jeng jengggg .. pestime aku tengok ..
satay angrybird a.k.a satay ikan yang dah dimodifiedkan bentuknye .. waa cute giller
Uncle tu tengah bakar semula "angrybird" .. kesian kat diorang
dah la telur kena curik dengan babi hijau tu , pastu kena bakar pulak .. hehehe
memperkenalkan .. angrybird versi hangitttt .. hahahaha
yum yum yum .. sedapnyer sedapnyer ..
harga sate nie secucuk RM1 .. boleh tahan laa .. rupa satay nie cute sangat la ..
tu yang semua orang obvious nak beliiii
mak aihh .. tak sampai seminit je wehh .. dah habis semua aku sentai ..
nyesal pulak aku tak beli banyak-banyak ..










- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...