19 November 2012

BLOG PILIHAN : AIMI SYAHIRAH

Paan Zainudin | 8:51 PM | 60 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

hehehe .. mohon ampun dan maaf sebab lambat menulih entry
pasal segmen yang paan buat hari tue ..

BLOGWALKING BERSAMA MERAPU SI PAAN

alhamdulillah .. ramai yang join , dan ramai yang follow paan and I follow diorang balek ..
kalau paan tak follow korang gitau yea .. mana tahu terlepas pandang .. sorii .. 

so , dalam banyak-banyak yang join paan cuba pilih yang terbaik dan yang menarik ..
sori yea yang lain-lain .. bukan bermaksud korang semua tak best , 
everyone ~ semuanya best .. you're my bestie girls guys ..
dan yang paling penting korang ikhlas dan join segmen paan .. itu yang terbestt

so , blog yang membuatkan paan tertarik menarik kau memang daboOm ialah ~~
AIMI SYAHIRAH !!
aimi syahirah in the story
kalau tak silap paan , aimi nie seorang model .. tak tahu la part time ke full time ..
tapi kalau tengok dekat blog aimi nie banyak yang berkaitan pasal modelling ..
woww .. vogue derr .. 

paan tertarik dengan slogan yang ditulis dan diperah oleh Aimi nie , cer korang baca ..
rasanya korang takkan kisah pun kalau terlebih 20 perkataan .. hihi



" Saya bangga bergelar sebagai seorang : Hamba Allah s.w.t yang dilahirkan sebagai seorang 

Muslim kerana bukan semua diberi hidayah sebegini melalui kelahiran dan akan berusaha 
menjadi Muslimah yang terbaik. InsyaAllah.. " 

apa macam ?? ada baik punya ~~
sebagai bakal cikgu BM nie , cikgu nak bagi markah dekat Aimi 8/10 dari segi isi , huraian ,
gaya bahasa , makhraj , tajwid , harakat bla3 .. haa sudahh dah start merapu dahh


hehehe ..
dan seperti yang dijanjikan , paan nak kasi doodle dekat entri yang terbaik kan ??
doodle la sangat ~~ biasa-biasa ja .. sekadar yang termampu ..
actually paan ada buat satu doodle jugak .. yang nie betul-betul ikut muka aimi ..
tapi bila dah siap kan , tiba-tiba terpikir .. nak upload ke tak ? nak ke tak ?
takut semua orang fenggsan nanti !! tetiba muka aimi jadik muka ziana zain .. OMG
hehehe .. jauh menyimpang muka aimi dengan doodle nie .. yang satu lagi simpan .. hehe
harap aimi suka dengan nukilan ala kadar nie ..
hancur cikgu melukiss .. haha

dan 1 lagi .. paan suka gambar yang bawah nie .. cantik dan versatile ..
Si Aimi yang telah di'paint'kan .. hehe

Lastly , paan nak ucapkan trimas sekali lagi dekat korang yang sudi join segmen paan ..
kita yang sebagai blogger ni dah diibaratkan sebagai adik beradik dah ..
saling berblogwalking merata-rata dan menjoinkan diri kalau ada even , segmen dan lain-lain ..
hehehe .. nanti kalau ada segmen join lagi yea .. 
tiba-tiba terigin pulak nak buat giveaway .. heh hehh






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...