25 November 2012

BEN ASHAARI FOLLOW BLOG PAAN ??

Paan Zainudin | 9:41 PM | 50 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Salam hari ahad ^_^
sebelum paan start dengan entry nih , paan nak kasi teka-teki dulu ..
dalam banyak-banyak hari , hari apa yang golongan pekerja (tak semuanya) paling tak suka ?? 
muahaha .. rasanya semua orang tahu jawapannyaa .. muka bangga gila
naseb baik gua tak keja lagi , boleh duduk relaks-relaks dekat rumah .. bela perut .. hehe

petang tadi , saja-saja merajinkan diri membelek senarai follower yang telah 
memfollow blog paan nie hancur habis bahasa
waaa .. alhamdulillah , ramai yang dah follow paan .. kebanyakannya daripada  blogger-blogger 
yang pernah join segmen-segmen paan sebelum nie .. 

tengah anak mata ni naik turun naik turun tengok list , tetiba kornea mata nie berhenti la dekat sorang follower nie .. 
aik , macam kenal ?? 

hulamaakkk beb , biar benoorr .. tak sangka giller bhai

BEN ASHAARI FOLLOW BLOG GUA .. pengsann kejapp , hahaha .. muka eksaited
beb , kalau siapa yang tak kenal blogger nie tak tahu la apa nak cakap ..
orang panggil blogger nie sifu .. pergghhh .. hebakkk bhaii
Tak sangka .. tsk skk skk , siapa la dahku nie ..
hanya bersarapankan cekodok dan teh 'o' sahaja dan sebungkus nasi lemak , roti canai dan bla3 ..
amik kauuu .. habis rendah diri dah nie .. hehehe

ape pun , paan ucap trimas bebanyak dekat bro Ben dan jugak follower-follower lain ..
terus kekalkan ukhwah sesama kita dalam dunia belog nie ^^, 
oppsss silap , bukan dalam blog sahaja , malah di dunia luar .. ameen







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...