25 November 2012

PENCARIAN 20 BLOGGER BERTUAH BY YANA

Paan Zainudin | 6:37 PM | 20 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Rasanya dah lama tak joinkan diri dengan segmen , giveaway , contest apa semua nie ..
Lepas-lepas final exam terus senyap .. kononnye nak insapkan diri , masih dalam moOd exam
hahh .. exam ?? OVER is OVER .. ketepikan semua tue 
time dapat result nanti baru kita pikir semula
time tu la nak nangis time tu la terguling-guling atas lantai .. hehe

now , time to join this penyertaan !
by Yana ~~
20  BLOGGER BERTUAH ??
haa macam mana tue ?? bertuah dari segi apa tu ?? teringin jugak nak jadi lucky guy nie
selalu lucky dapat makan-makan free jer .. heh heh hehh

Sekarang nie otak gua tengah biul sikit .. demamm
gara-gara mandi air laut hari tue campur minum airnya yang masin + melantak tak ingat dunia
hahhh .. pengsannn
dah tak boleh nak taip banyak-banyak dah
makin aku taip makin mata aku berpusing-pusing ..
great white shark kemain ohsem nama dekat belakang tu memang tak sabar nak membaham kiteorang dah ..
berani nak makan kiteorang ??!! sini kau sini !! caittt

bersama ini dahku sertakan wakil penjual panadol cawangan TNB
jom join jugakk .. hehehe ..

jom naikkan trafik blog nie jugak ..
ameenn ~~






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...