27 November 2012

BELOG DAHKU SUDAH BERWAJAH BARU ~~

Paan Zainudin | 9:40 PM | 240 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Memandangkan hari nie memang takde keje nak buat , 
Lepas jer hantar adik-adik pergi klinik selepas disyaki dijangkiti beberapa spesies penyakit yang sewaktu dengannya
balek bilik terus terbongkang atas katil memikirkan naseb diri yang turut dijangkiti diarrhea .. haaa berjangkit ke ??
beb , cakap pasal diarrhea nie korang tahu ke benda ape ?? meh sini cikgu explain ..

diarrhea tu cirit birit la nak oOiii .. mana tahan penyakit nie .. mau nak terlepas
dekat situ jugak boleh terbuangnyeee .. boleh jadi sketsa jugak la tadi dalam keta time nak pergi klinik ..
tengah-tengah drive tetiba perut buat hal , begitu jugak dengan adik
memang drift giller ahh walaupun terang tang tang lalu depan balai polis .. tawakkal je la ..
lepas tu lawan berebut pulak toilet dalam klinik .. hmmmm naseb badan ~~

now , habis story pasal tue .. slow-slow la nak lega nanti ..
sekarang nie , sambung cerita baru pulakk .. yaaahhhh .. 
alang-alang sikap rajinku tengah memuncak (selain merajinkan diri ulang-alik ke toilet)
teringin jugak lahh nak edit belog ubah-ubah sikit mana yang patut ..
Belog yang lama dulu memang agak merapu jugak la .. sedikit kekartunan di situ .. hehehe
dah jiwa aku .. memang tak boleh ubah melainkan diri sendiri
penuh dengan angan-angan mat jenin walaupun kelapa memang takda kaitan langsung dengan aku ..
aku memang minat purple , it is something yang boleh buat aku tenang .. yupp

tapi bila pikir umur nie dah nak makin meningkat , aku ubah selera pulak lah ..
begitu jugak selera belog nie wek wek wekk
nak something yang simple and matang .. woww matanggg !! hahahah
tapi taktau lah matang ke tak .. hahahahha 
taraaaaaa ...
my new blog atau seperti apa yang anda telah lihat sekarang .. heh heh
putih nie nampak cam bersih sikit , suci sikit .. sok suci kamukkkk hehe

i need comments, suggestion, opinion pasal blog baru nie ..
which one better ?? yang lama or yang baru ..
hehe , tolong yea ^^










- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...