30 November 2012

SPEND SOME TIME WITH THEM

Paan Zainudin | 11:17 AM | 30 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Dah alang-alang menjejakkan kaki ke Berlin nie , singgah la sekejap ke tempat aku 
menuntut , menadah , menagih dan memperoleh segala ilmu dari tahun 2005 sampai la sekarang
tak lain tak bukan sekolah lama guee , SMK Agama Baling .. rindu tu jangan cakap la bhai ..
bohong la kalau korang cakap tak rindu langsung dekat sekolah lama ..
Uncle-uncle , auntie-auntie dekat tepi jalan mesti cakap aku tak betul kan ?? hahahah biarkan ~~
Sekarang nie banyak yang dah berubah .. infrastruktur , kemudahan , pastu cikgu-cikgu yang keluar masuk ..
pengetua pun dah tukar yang baru , tak sempat nak berkenalan ..
nama pun cuti sekolah , so memang ramai la cikgu yang bercuti , pelajar lagi la kan ..
tinggal budak-budak SPM je dekat hostel ni , tu pun next week diorang dah habis paper ..
batch spm yang ada sekarang nie kalau tak silap aku waktu aku form 5 , diorang form 2 ..
cepat giller wehh .. sekejap je depa dah spm , aku pun dah makin cukup umur
orang kata dah sampai seruu dahh .. boleh buat masjid , ngehehehehe

boleh kata rapat jugak la dengan diorang ..
saja ganggu diorang studi , bagi fail paper spm .. muahahah jahat..jahat
borak-borak , gossip-gossip .. gossip ?? mana tahan bhaii ..

esok tue , datang jumpa diorang sekali lagi .. cousin gua keluar kerja awal , so gua pun keluar awal ..
nak balek rumah awal la pulak , duduk rumah memang takde apa yang nak dibuat ..
last-last belanja diorang minum-minum ABC , lai chi kang dekat kedai nasi kandar tu ..
dekat 15 orang jugak lahh .. ehh , banyak pulak duit aku time tue .. hehe
takpe-takpe , alang-alang last nak jumpa junior kan ..
perut kenyangg .. burrkkkkkkkkk
campur nasik lemak dua bungkus yang sepupu aku beli pagi tadi .. ngeheheh
last memori .. sayonara ~~
GUD LUCK untuk last paper nanti ..
ALL THE BEST , BITTAUFIQ WANNAJAH









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...