02 November 2012

SELAMAT KAWEN KAWEN CIKGU BIEHA ♥ UST SHAHRIZAN

Paan Zainudin | 6:57 PM | 30 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Hehehe .. rasanya tak lambat lagi kan nak wish tahniah kak Bieha .. ngehehehh ..
Alhamdulillah , jodoh dari Allah dah sampai .. syukur syukur
Dah menjadi fitrah manusia , bila dah sampai waktunya mereka akan disatukan ..
NABIHA  SHAHRIZAN

Paan nak mintak maap la kak tak dapat pergi ke hari bahagia korang , 
time tu dah dekat kampung .. hehe bersemangat nak berstudy week kononnye ..
So paan just dapat buat entry untuk korang .. sebagai ucapan tahniah laahh hehehe
Gambar nie paan amik dari owner punya faceboOk .. #mohon copy paste ngeheheh ..
Majlis perkahwinan diadakan di Batu Pahat .. paan dah tengok kad kawen yang kak pos 
dekat kiteorang .. kuitttt kot !!
Kalau korang nak tahu laa .. cikgu Bieha nie pun blogger jugak ..
semua benda yang pasal kraf dia tempek masuk dalam blog nie .. 
boleh jer kalau korang nak menjengah

sumpah kalau tengok orang kawen-kawen nie mesti kita rasa nak kawen jugak kan ??
bek korang mengaku .. cepaatt !! hehehe
cantik banner .. ada kelass kata orang
yeahh .. the date telah berjaya di'save'kan .. hehe
Majlis akad nikah diorang .. alhamdulillah ..
Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaan dan rahmatNya, bahawa ALLAH 
ciptakan untuk kamu (kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang 
hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikannya di antara kamu perasaan mawaddah 
(kasih sayang) dan rahmah (belas kasihan). (al-Rum, ayat 21)
their e-day .. waaa , merah ang ang yea makngah .. hahaha
Special for u ~~
Firman Allah Taala bermaksud:
Dan di antara tanda-tanda kekuasaanNya ialah Dia menciptakan 
untuk kamu isteri-isteri dari jenis kamu sendiri. (Surah ar-Rumm: Ayat21).
Y(^___^)Y

apa-apa pun paan nak wish dekat korang ..
bengkak habis mata .. kononnye study habissss
Semoga hubungan korang berkekalan dan sentiasa mendapat rahmat dari Allah ta'ala ..
اللَّهُمَّ بَارِكْ لَهُمْ فِيمَا رَزَقْتَهُمْ وَاغْفِرْ لَهُمْ وَارْحَمْهُم
ameenn ~~









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...