30 October 2012

NEW BRANCH : FAMOUS WAFFLE

Paan Zainudin | 6:02 PM | 20 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Wahh , Famous Waffle dah ada branch baru la .. Amanjaya Mall ..
Exam ke tak exam ke time study week hari tue sempat la jugak pergi menjengah .. hihihi
kafe dia nampak kemas , tersusun dan simple .. senang nak chit chat berborak-borak
dan yang paling penting ~~ free wifi zone .. ngehehehe 
No MSG
No Stabilizer
Premium Quality
No Preservatives
Fresh Ingredients ..
So , wat u're waiting for ?? Let's try !!
waffle , japanese crepe , ice cream .. hmmm .. which one hahh ??
Nie cara-cara korang nak order waffle dan diorang punya flavour , lebih kurang macam SUBWAY 
je kan ?? Pilih roti dulu pastu baru pilih inti-inti bahagian dalam ..

Tapi kan , waktu kiteorang pergi nie , waffle takde lagi .. 
kafe nie baru je bukak 2 hari lepas and brader dekat situ cakap esok baru waffle baru start dijual
So , kiteorang ambil je aiskrim .. 2 scoOp vanilla & chocolate
yum yum .. boleh tahan .. sedapp
kan makngah kan ?? sedapp









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...