20 October 2012

MEGA GIVEAWAY DARI www.yanayassin.com

Paan Zainudin | 4:05 PM | 40 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum ..

Semenjak dua menjak nie , rezeki giveaway semakin bertambah-tambah .. syukur-syukur ..
kali nie nak join pulak MEGA GIVEAWAY oleh YY nie .. tengok saja la hadiah yang diorang prepare
wuuuuuuuu .. rambangnya mataaaaa ~~~~
Kalau story bab masam manis dalam dunia blog nie memang banyak ..
tambah-tambah kalau masukkan cuka .. lagi piyauuu payau nyer ..

Selalunya kalau nak story ape-ape start dengan yang buruk / masam dulu , pastu baru la
story news yang manis , sedap didengar tue ..

rasanya yang nie memang lagi masam dari budu .. 
dulu blog paan pernah ada masalah coding , entah lahh jadi pelik blog tue .. nak itu jadi tak boleh 
nak ini pun tak boleh , last-last terpaksa buat semula blog .. 
ye lahh , waktu tu nak kata terrer pasal blog nie memang down down down ..
habis rakan-rakan follower yang lama T_T kini tinggal kenangan ~~lalalalala

ok stop . lupakan yang masam-masam tu semua ..
yang manis pulak , kalau tanya blogger lain semuanya banyakk kan , sama macam paan ..
dapat giveaway dari blogger lain , berkenal-kenalan dan yang lagi penting !!
someone yang paan admire follow blog paan !! omaigoooddd pengsan kejap
kadang-kadang tu terharu la jugak ramai yang blogwalking dekat blog paan nie ,
biasa la .. blog lelaki jarang orang nak intai ..


nie .. si ikan , maria james , aisyah .. aku nak gitau kome
aku join giveaway nie .. nie kira dah mintak izin dah tauuu .. ok baii









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...