28 October 2012

HIJAUNYA CHEMEREN ~~

Paan Zainudin | 2:12 AM | 20 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Haww haww hari raya kedua dah balek lepih ..
Tak nak pikir pasal cuti ke ape .. fokus untuk exam .. exam ~~
so , pagi-pagi lagi aku dengan "car"mate dah drift atas highway gerak pulang ke maktab
Dah menjadi kewajipan bagi kiteorang nie mencuci mata setiap kali lalu dekat CHEMEREN nie ..
hijau mata memandang .. sejuk + tenang + damai .. hahhhhh
Besiaqq betoii .. pantang lalu dekat sini je mesti singgah toilet Cameron Valley ..
Nak kata lawa tu boleh la .. 69.543% , air pulak sejuk menggedik mak aii ..
mungkin sebab view dia channteekk kot .. macam dekat bawah nie ..
Hehehe , view dari toilet .. cantik kan ??
Orang ramai sangat dalam toilet tu .. lambat sangat tunggu , baik aku snap je apa yang ada ..
Okeyy , yang nie memang burruuukkkkkkk ..
Ekau makan daging lembu ape hahh sampai jadi gini ?? adoyyaiii terjelir jelir terjulur julur ..
Pastu masa nak start enjin kereta nak continue balek perjalanan kiteorang nie tetiba ternampak
2 orang foreigner sedang mendirikan solat .. Subhanallah , even dekat parkir kereta pun diorang
tetap tunaikan kewajipan sebagai hambaNya .. hmm ..




*pssttt .. doakan kiteorang semua budak IPG supaya dapat menjawab exam dengan baik ..
InsyaAllah .. Innama'al usri yusra ..







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...