23 October 2012

TELUK BATIK RESORT - PANGKOR ISLAND'S VACATION

Paan Zainudin | 3:32 PM | 90 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Ngehehehh , entry pasal vacation nie actually 4 tahun lepas ..
yesss .. 4 years ago , and that time i'm still budak sekolah ..
Vacation kiteorang nie di bawah tajaan Sime Darby Berhad .. tenkiu papa !! konon anak angkat lerr
Dah dapat pergi free , pastu dapat duit poket lagi !! siapa yang taknak kan ~~
hehehehe ..
Rasanya waktu nie hari khamis kot .. so tak ramai sangat tourists dekat sini ..
Takde la nak sesak sangat nak naik feri nanti ..
tommy hil fingerbirthday present from my cousin
even agak besar but nice , lembut dan selesa .. like !!
Bila dah habis melawat sini-sana , jejak je kaki dalam bilik tiba-tiba terus aku teringat
"satu habuk keping gambar pun aku tak ambik dekat Pangkor Island !! Omaigod , 
 macam mana boleh tak teringat langsung ??? Adakah dahku terlalu khusyuk bershopping ?? "
Menangis laa sorang-sorang kat bilik tuu .. padan mukaaa !!! huwwaaa T_T
isk isk ustaaazzz macam dalam filem tersalah cinta , boleh tak kita pergi sekali lagi pulau tu .. hehehe
view dari resort pada waktu pagi .. nyaman bhaii ~~
kalau tarik selimut lagi time-time nie memang sedapp wehh , tambah-tambah kalau honeymoOn ..
bilik pulak konpem la selesa , empuk je katil .. if nak tengok gambar bilik boleh go through website diorang
rasanya kiteorang ambil pakej superior kot , murah sikit dan dah ada yang tolong bayarkan .. hehehe
okey swimming poOl dia memang cantik giller wehh .. 
geramnya tengok budak-budak tu mandi !! kenape la kita semua duduk sini sekejap sangat .. 
tak sempat nak terjun kolam macam la tak pernah mandi .. but yang ni different , nampak bestt ..
korannggg , jangan la balek lagi wehhhh ..
Sudah-sudah , nanti kita check in resort lain kita mandi poOl yea ..
Mandi la kau sampai kembang habis badan-badan kau ~~
Pastu , bab makan pulak .. weii memang syurga makanan betul ..
aku amik breakfast dah macam lunch , Lunch pulak dah macam 2x dinner pastu yang
dinner lagi laa .. gabung tiga hari terus punya makannn .. sekiannn
Ni la ustat peberet kiteorang semua , Ustaz Syamsurry 
dalam 1 hari tu , kalau tak kena rotan dengan dia sebab tak pergi prep  memang tak sah ..
dah berapa puluh taktik yang kiteorang buat semata-mata nak sembunyi dari dia .. hahaha
Tengok tu , ustaz Alaud siap nak kasi mandi anak dia dalam pool nie !! arggghhh
jelesss teramat sangatttt !!

If everyone ada planning nak melancong dekat Pulau Pangkor ke , then nak stay dekat
mana-mana hotel atau resort area sini , boleh rujuk details di bawah :

TELUK BATIK RESORT
(Managed By : Pangkor Discovery & Outdoor Quest Sdn Bhd)

Persiaran Teluk Batik,Teluk Batik, Lumut,
32200 Perak Darul Ridzuan, Perak, Malaysia.

Tel: 605-683 8688 , 605-683 5998
Fax: 605-683 3866
HandPhone: 6012-511 5516

Email Address: reservation@telukbatikresort.com
Skype ID: telukbatikresort


TELUK BATIK MARINE PARK
Persiaran Teluk Batik, Teluk Batik
32200 Lumut, Perak, Malaysia.

Tel: 605-683 8688
Fax: 605-683 3866
HandPhone: 6012-5235516
HandPhone: 6012-5285516
HandPhone: 6012-5075516

Email Address: reservation@telukbatikresort.com
Website Address: http://www.telukbatikresort.com







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...