13 October 2012

NEW SPECTACLE BY MY OPTIC

Paan Zainudin | 7:45 AM | 30 orang doakan aku slim |



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum ..

Hmm .. tak sangka , semakin hari power mata semakin naik ..
dah la cermin mata hari tu hilang ..
bila time kuliah jer terpaksa duduk depan sekali , lepas tu kecikkan mata nak tengok slide ..
sob3 ... apa lah naseb ku ..

tak sangka la pulak ,
tengah-tengah stress masalah mata nie tetiba muncul sinar cahaya
cewahhh .. tak leh belahhh
Baucer diskaun MY OPTIK
untuk pelajar sahaja .. although my age is 20th , but i'm still a student okeyy ..
Baucer RM150 untuk bingkai sahaja , tidak termasuk kanta ..
Okey la tue .. biasanya kalau buat spectacle nie mahal dekat bingkai dia je ..
promotion sampai end of this year jer ..
nak tak nak kena buat semester ni jugak la ..
heh heh heh .. kalau ikut citarasa aku ..
of coz full punya bingkai kaler hitam .. biar la nampak skema ke ape ke ..
asalkan tahan lama .. puas jugak nak memilih nihh
macam biasa .. pilih yang sun protection punya ,
boleh tukar-rukar kaler kalau time banyak cahaya .. 
kalau diikutkan ni nak pakai je contact len , senang citer .. 
tapi taknak la biasakan diri pakai-pakai contact lens nie .. bukannya bagus untuk mata kita ..
hmmmm .. pilihan .. kemain banyak dehh
tapi harga $$$$$$ rambang mataaa ..

paan memang suka dengan pekerja dekat MY OPTIK nie ..
sangat ramah .. pasangan suami isteri ..
mesra pelanggan , no wonder la diorang nampak muda .. hihihi
siap bagi OREO ngan karipap lagi (halal ok , dorang beli dekat kedai makcik Ani)
anyway , thanks korang ... datang ke kedai korang time-time hujan lebat memang lapar ~~
hehehe






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...