17 October 2012

SEGMEN : JOM BLOGWALKING BERSAMA PA'AN

Paan Zainudin | 12:09 PM | 580 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Buurrkkk .. Alhamdulillah , kenyang ~~
syukur .. syukur .. ku bersyukur padaMu 
walaupun perut ni rasa senak sebab terlebih ambil sambal belacan .. haddhuuiii

Semenjak dua menjak nie , dahku semakin rajin nak berblogwalking merentasi dunia blogger nie ..
rajin nak mengetaip segmen padahal yang esaimen lak letak tepi
biasa laa , orang perasan buzy jaga tepi kain orang kan .. heh heh heh

alang-alang dah dekat hujung semester nie , teringin pulak nak buat segmen sendiri ..
tak kira la korang kaum apa ke , agama ape ke boleh je join ..
tak ada paksaan dan kewajipan hak untuk menyertai segmen nie yea ..



alah .. senang jer caranya ..
macam yang korang selalu buat dekat segmen blogger lain .. copy & paste terus pun boleyy .. hahaha

yang pasti , dalam entry korang nanti 
sila ikut dan patuhi syarat-syarat akad nikah nie yea :

1. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen : Jom Blogwalking bersama Merapu Si Paan"
2. Tempek banner paan yang kemain romantik kononnya tue dekat entry korang , 
then link kan ke entry nie ..
3. Lepas tu , sambung slogan di bawah nie dengan ayat dan idea dari korang sendiri : 
" Saya bangga bergelar sebagai seorang ....... " tidak lebih dari 20 patah perkataan yea ~~
4. Tag kawan korang , at least 3 orang .. ala-ala macam makluman penyertaan arr ..
5. Akhir sekali , link kan entry korang tu dekat bahagian komen bawah nie ..

mudah jerr kann kot kot kottt

entri korang yang menarik akan free doodle doodle okey , bukan dodol 
dan entri khas dari paan ..
Selamat BerSEGMEN !!!

Tarikh expired segmen nie ialah pada 5 NOVEMBER 2011 .. ehh 2O12 .. he heee


p/s : korang follow blog paan , paan follow balek blog korang ..








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...