08 October 2012

TEATER SLEEPING BEAUTY MASUK PAPER !! HEHE

Paan Zainudin | 2:51 PM | 00 orang doakan aku slim |



UTUSAN MELAYU , Rabu , 3 Oktober - 
" Pementasan tersebut cukup signifikan dan merupakan platform mencungkil 
dan mengolah kebolehan guru pelatih serta meningkatkan penggunaan serta
 penguasaan Bahasa Inggeris .. "
wahh wahh .. tak sangka pulak pementasan teater yang kiteorang pentaskan hari tu
SLEEPING BEAUTY & THE BEAST masuk paper Utusan ..
bila masa hahh ada cameraman , wartawan time tu ??
hahh lupakan .. tak penting sangat pun .. malam tu pun memang beribu-beribu kamera
yang ada dalam dewan tuu .. ribu ?? banyak la kau ..

ehh .. memang untungla lampu dewan time nie cerah ..
no wonder la muka aku (arrow merah) macam ada NUR jerr .. hihihi

harap bila dah masuk paper nie , dapat jadi pemangkin untuk kiteorang lebih maju
ke hadapan .. bukannya nak kejar glamor atau publisiti itu ini ..
kalau kita fikir positif , bila ramai yang dah tahu kita mampu dalam bidang nie (teater) , 
insyaAllah , ramai yang akan beri sokongan kepada kita disamping 
menajamkan lagi bakat yang dah sedia ada ..
dan jangan ingat kalau kita sebagai cikgu sahaja , kita tak mampu maju dalam bidang lain ..
ilmu itu untuk semua ..


* dapat je tahu yang muka masuk paper , terus pergi ke library nak selongkar ..
punye la tak sabar .. ngeh heh hehh





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...