29 October 2012

TUTORIAL : BUANG WORD VERIFICATION

Paan Zainudin | 1:04 PM | 40 orang doakan aku slim |


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Semak , menyusahkan , merumitkan , buang masa , leceh .. semua ada ..
gara-gara WORD VERIFICATION tue .. betul tak ??


Kadang-kadang tu kawan-kawan malas nak komen sebab benda alah nie lah ..
kononnye taknak orang kata robot .. ayayyayyy

so , korang nak buang tak benda alah nie ?? kalau nak ,

1. korang pergi ke dashboard > setting > post and comment
2. lepas tu korang scroll ke bawah sikit , korang akan jumpa show word verification
macam gambar dekat bawah nie




3. Okey , korang akan diberi 2 pilihan sama ada YES atau NO .. Jadi korang amik NO ..
4. Dah siap boleh SAVE SETTING ..













- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...