07 October 2012

SEGMEN : YANA AJAK BLOGWALKING

Paan Zainudin | 6:17 PM | 30 orang doakan aku slim |



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum ..

yOoo !!
time tu bersegmen dan bereksperimental !!

tO tO day ..
memandangkan trafik jam yang tak berapa nak sesak nie setelah mendengar berita trafik hot.fm ,
gua .. dengan bangganya nak menggatalkan tangan nak tingkatkan trafik blog gua nie sambil berblogwalking kepada 10 sekala ritcher .. yeahh ..
biar gempa blog nie ..
 
haa ..
nampak tak banner kat atas nie ..
beliau merujuk kepada tuan blog nie menyeru dan mengajak anak-anak muda Kampung
Pisang Basi dan Kampung Pinang Tenggelam Timbul untuk join segmen beliau ..
kemain ohsem aku promote naa 

cara nye mudah jerr ..

--> buat entry bertajuk "Segmen : Yana Ajak Blogwalking"
--> letak banner cam kat atas tue dekat entry korang
--> tag kawan korang at least 3 orang
--> lastly , hantar link entry dekat komen blog Yana 

mudah jer kan ..

 # ikan
moOn
tania


done . .





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...