18 October 2012

GITA ROYAL MASQUERADE NIGHT

Paan Zainudin | 12:56 AM | 60 orang doakan aku slim |

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

royal ?? topeng ?? masquerade ?? gift ??
yeahh .. kemain ohsem la temanye mak jah oOi .. 

GITA ROYAL MASQUERADE NIGHT 2O12
brought to you by Celcom , Sunsilk , Follow Me & Nuffnang ..
hoOii , kau ingat nie ABPH ke haa nak sponsor-sponsor .. caittt !! 
Tema yang kiteorang choose pada malam tue ialah ROYAL MASQUERADE ~~
ala-ala kerabat raja punya kostum dan bertopeng .. 
dah macam Phantom of the Opera dah aku nengok nie ..

gambar-gambar sepanjang gala night nie paan ciluk dari kamera Jazlan 
dan my own .. tenkiu Lan ..
macam-macam style topeng dah paan tengok ..
memanjang , merencong , melebar , berbunga-bunga , berbelit-belit .. semua ada ..
kelasss ahh korang !!

guys , alang-alang dah tulis entry nie , biar la paan story sikit flow kiteorang 
time gala night nie yea ..
majlis pada malam tue dimulakan dengan tarian pembukaan .. tarian okey ..
paan pun tak tahu apa nama tarian tue .. main pakai menari jer ,
yang pasti memang ala-ala royal la kiteorang menari walaupun tunggang tebalik step .. hehe
dah la pakai topeng mata jadi sepet , pastu menari pulak .. 
dah tak nampak dah orang kat depan .. harung jerr
pada malam tu jugak paan dengan diey mainkan peranan sebagai MC ..
no formal formal okehh .. memang santai giller .. apa yang keluar dari mulut keluar la ..
persembahan lagu tema GITA ♪♫ dari kak anne dan kak meksu .. layann ~~
Habis jer nyanyi potong kek pulak ..
pakat-pakat la meniup lilin semuanya .. dah macam-macam bau yang keluar .. 
masing-masing tutup hidung !! hehe lawak jaa .. kang ada yang kena gusti pulak malam nie ..

Lepas jer tiup lilin potong kek apa semua nie , tiba la masa yang ditunggu-tunggu
iaitu mencekik juadah-juadah yang diorang dah sediakan dekat atas meja dari tadi ..
terliurr bhaii .. takpe lah , yang pasal makanan tue gua update kemudian lahh ..
yang penting , fokus pada acara melahap nie , tapi kalau yea pun buang la  topeng tu dulu ..
sampai dah tak boleh nampak nasik sebab mata dah jadi sepet ..
dah pakat update status kat fesbuk dahh .. awai hangpa .. hehe
wei wei .. nasik banyak lagi tue .. jom , sambung lagii 
yaa sambung la lagi , sampai butang vest pun terpaksa bukak .. tak muat !!!
aduhaiii .. apasal tetiba vest jadi kecik nie ???
antara hadiah-hadiah cabutan bertuah .. 
comei ~~ lagu orang yang mengambil gambar .. gedebukkk !! perasannnn
tapi sebelum tu kiteorang ada buat petukaran hadiah dulu .. hadiah yang kiteorang bawak sendiri ..
part nie kak nisa & kak ed yang handle .. haa lepas tu baru la continue dengan cabutan bertuah
" pukkk , nah amik kau crown nie , prince sangat yea ..  jaga anak aku elok-elok .. "
acara penyampaian anugerah Princess , Prince , Queen & King of GITA ..
Ni lah pemenang-pemenang acara annual dinner kemuncak kiteorang ..
dari kanan of GITA .. princess (Sue) , prince (Iz) , queen (K.shida) , king .. ehh kejap .. king tue ??
 ehh ~~ err ~~ ada masalah kekeliruan jantina sikit time nie .. ngahahahaha
memang ko kena la malam nie kak ita .. hahaha
GABUNGAN INSAN TEATER AFZAN
Gelak Itu Tawa Aku
culik sekejap puteri sabahan nie ..
yeahh .. waiter (kanan sekali) pun turut memberi sokongan semasa jamuan nie .. hahaha ayie ayie
haii , vest kau dh makin ketat ke .. hehe

Our last moment dengan senior-senior veteran warga emas GITA ..
last sem dan last moment diorang dekat sini ..
hope we will see uolls again dan boleh cooperate lagi di luar sana ..

tenkiu semuaaa ~~~
kenyang tahap gabannn .. ngantukk







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...