12 October 2012

[ENTRY BERGAMBAR] NONSTOP EVENTS

Paan Zainudin | 2:47 AM | 00 orang doakan aku slim |



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum ..

Esaimen dah habis .. UAK pun dah habis ..
cuma nak tunggu exam jer hujung bulan nie .. 

Alang-alang pulak hujung minggu tu free .. tunggu lagi ..
KL memanggil la bhai .. penuhkan event-event yang ada .. hihihi

malas nak story panjang-panjang .. layan je la gambar-gambar ..
heh heh heh .. beretiss kejap
start hari Jumaat
Johan Raja Lawak .. hahaha ..
bab nak posing-posing nie memang serah kat kita je lah bro ..
Hans Isaac
Hmm .. parut eksiden aku tak hilang lagi .. macam mana nihh
bio oil .. bio oil ..
Harith Iskandar .. halussssss .. 
hahaha

Alhamdulillah .. bermalam dekat rumah sepupu ..
memandangkan tahun nie last dah dia nak duduk dekat KL sebelum balek ke Kedah ..
so , spend siap-siap lah buat kali terakhir dekat rumah diorang .. hehe

Hari Sabtu lak ..

the most memorable punya moment ..
rasa macam orang paling bertuah pulak ..
Law Chung Him .. Hong Kong drama/ film actor
most like dia punya film = Hongkong Ghost Story , drama = Tiger Cubs

lepas tu , pergi makan-makan dengan kawan-kawan ..
entah berapa puluh jenis makanan laa yang aku dah mencekik hari nie ..
hurmmm .. nikmat .. nikmat ..

On Sunday ..
Anding ..
Abe oOi , teringin gak nak pergi Gym nih perasann .. gym kat maktab pun malas pergi
heh heh heh .. takpela , tahun depan je la .. 
pasang azam baru yea ..

Padat .. macam sardin pulak sepanjang 3 hari nie ..
tambah pulak sepupu bawa pergi makan-makan ..
memang untung la derr ..
pastu nak dijadikan cerita time nak balek ke maktab .. 
tiket bas ke K.Lipis semua habis ..
takde langsung yang kosong .. huwwwaaa.. camna nie~~

terpaksa la pergi ke Hentian Putra , amik bas ke Timur ..
mahal pun mahal la .. asalkan selamat sampai ke Lipis .. drop dekat depan maktab ..
Naseb baik maktab betul-betul tepi jalan .. hehehe
apa punya turrr ~~







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...