12 February 2012

3 StoRy d'HuJuNg MiNggu yANg BuZy

Paan Zainudin | 1:28 PM | 00 orang doakan aku slim |
Harrggghhh..manyak mende yang kena disiapkan nie..
Prresentation tue..presentation nie...
hadddhoooiii..

besstnya klu hujung minggu leh duduk lenggang2
tengok tv...online facebook...huuu..

malam nie ada latihan teater..
so cepat..!!
siapkan kerja kau paan!!
jangan nak melenggang jerrr..


okeh2..
buzy2 jugak..
tapi paan ada 3 story nak citer hujung minggu nie..
hehehe...


hari tue
gi jejalan dekat bandar...
pastu tibe2 paan terpandang dekat pokok neon 
kat tepi jalan tue..
"hmmm..tak pernah aku pergi ke i-city shah alam..
cam mana ha rupa pokok2 tu kat sana..mesti lagi vogue dehh"
tu diaa...tak pernah lagi pergi sana???
..yo laaa...bukan ada sapa nak bawak cheqqq...
huwwwaaaa!!!!


haaa...memang jakun betul aku nihh..
akibat mengidam sangat nak gi i-city takpelah..
ngan "i-city lipis" pun jadi laa..ehehehe...
okehhh..tu story no. 1...
meh kita ke story no. 2 pulak..


pasal asrama..
diorang ada mintak gambar saiz pasport..
nak dilekatkan dekat depan pintu bilik...
paan pernah kasi awal sem dulu..
tapi diorang cakap yakde..
huwwaaaa...
dah bazir gambar aku..
dah la nak cuci mahal..
okeh takpe..


pastu tetibe paan dapat idea selepas tengok kawan paan buat..
idea kerr...rasanya tiru kot..hehehe..
kiteorang edit gambar yang kiteorang ada..
pastu taruk background kaler biru dekat belakang..
memang sejibik cam gambar pasport..hehe..

taraaaa!!!!
sama tak..ahahaha..
jimat duit aku...


pastu story yang ke-3 lak..
yang nie tak berlaku depan mata paan...
tapi kawan paan yang citer..


petang semalam...
kawan paan si sopi oSS nak pergi johor..nek train..
pastu kan.....


dup..


dap..


dup..


dap...


bahagian hadapan train terbakar...
ish3...nasib bek la takde sape2 yang cedera..

gambar nie kawan paan yang snap..
hmm..ngatkan si sopi tu tak jadi nak pergi johor..
tup tap tup tap dah lepas ke sana dah...
hambooiihh..laju benor..
nek bas la kot...

okeh2..
stroy dah habis citer..
so ape lagi...sambung buad kejaaaa...
haaaaaaa...






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...