22 February 2012

CheQ LaPaQ KoReaN FoOD..!!!

Paan Zainudin | 12:02 AM | 00 orang doakan aku slim |
Perrggghhh..
sekali tengok makanan2 dalam drama Korea 
memang terliurrr giller..!!

kimchi, seaweed, bulgogi, sweet rice..
argghhh...make me crazy..!!!
so freshhh..deliciousoo..
patut la kulit2 orang korea semua putih2 & licin belaka..

paan pun teringin gak nak kulit putih..
tap apa kan daya..
keturunan..huuu... memang dah pigment kulit tebal..
hehehe...

tapi takpe..setiap orang masing2 ada 
kelebihan tersendiri..
wait & see!!..
tu diaahh..

hmmm....
sapa la yang sudi nak teman aku pi makan semua nie..
huwwaaa..teman la cheq..makan sorang2 seriuss segan..

kalau ada siapa2 yang teringin sangat nak makan korean food
macam paan leh jer search restoran2 yang sediakan makanan nie
dekat website di bawah..



psssssstt....
dekat Kedah da jugak tak korean food restaurant nie..
huuu... lapor2..leh ajak mak ayah makan sekali..





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...