26 February 2012

MeLaHaP tiMe BReaKFaSt..!!

Paan Zainudin | 5:05 PM | 00 orang doakan aku slim |
Yeaaahhhh..!!
Akibat tak tahan dengan godaan dan pujuk rayu..
paan terus buat perkara yang tak pernah2 dibuat orang..

ermm..pernah tu ada kot..
tapi jarang giller ahh orang nak buat macam nie..

makan bagai nak rak time2 breakfast..
itu la sebabnya paan cukup malas nak pergi pasar malam setiap
kali kawan ajak...sebab tak tertahan dengan godaan "syurga makanan"
dekat pasar malam...

pagi nie paan & d geng merempit nek moto ke padang tengku..
merempit sambil berfesyen...takleh blah dengan skarf tue..
tapi bukan yang paan punya...
ni hak milik cameraman yang snap gambar nie..

sampai-sampai je dekat pasar ingatkan nak shopping baju ngan beg..
tapi lain plak jadinyer..

pagi nie cheq dah melahap 4 jenis menu..
nasi lemak + yong tau fu + roti canai + teh aiss... berrkkkk!!
kenyang semingguu...ehh...2 jam...hehehe..
yong tau fu a.k.a ddukbokki (korean dishes)
yum3..slrrrpppp...
main pakai amik jer bahan2 dia..sekali time nak bayar..
tung tung tung!! $$ mak aihh..
roti canai...dah lama gua tak makan beb..memang kemaruk giller..
waahaha..naseb bek cheq ada peneman cheq dikala tengah melahap..
mr. syahiruddin..chill out beb!!
lepas nie ko jangan la pulak gi makan lunch..
nie dah kira 1 set breakfast kita sekali dengan lunch..hehehe...








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...