16 January 2013

BLOG GITA HIDUP SEMULA

Paan Zainudin | 11:31 AM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Gabungan Insan Teater Afzan (G.I.T.A)
Rasanya dah lama blog nie menyepi .. sejak dari tahun 2009 lagi.
Mungkin sebab adminnya selalu bertukar sampai la masa mesyuarat teater hari tue
aku diberi tanggungjawab untuk "hidupkan" kembali blog nie .. hidupkan bhaiii ayat takleh belahh
banyak jugak yang nak diubah dan cover balek aktiviti-aktiviti yang kiteorang dah buat since 2009 until sekarang.
ehh .. aku menaip nie bila review balek susunan ayat aku ni dah macam pyramid dehh .. hehehe

new face , new content .. haha
meh kita melawat blog Gabungan Insan Teater Afzan untuk mengetahui aktiviti dan program 
yang telah dianjurkan oleh mereka !! klik sini !!

thanks to Jazlan yang sudi tukarkan domain blog GITA .. hehe











- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...