28 January 2013

CONTEST : BLOG BERTUAH 2013

Paan Zainudin | 3:35 PM | 00 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Perrgghhh .. contest blog bertuah bhaii .. hahaha
Cik Bubu mintak 3 sebab kenapa blog paan dikira bertuah .. kenapa 3 ?? asal tak mintak sepulohh ??
konpem pengsannn nak memikir .. hehehe

okeyy , paan cuba bagi alasan ea ..
first : dulu paan bukan seorang kaki blogger .. kalau tulis tu dalam sebulan ada sepam dua entri .. bila bukak blog jer rasa cam orang blurr depan laptop tak tahu nak tulis apa sampai la terima hidayah .. perghhh hidayah tu semangat blogger tu muncul .. haha

second : okey paan memang seorang yang gila-gila dan sedikit bangang walaupun tak sedar diri tu yang nak jadi cikgu nanti insyaAllah tapi still berkongsi kisah hidup yang normal + gila dengan kawan-kawan .. hehe

third : rasa bertuah sebab selalu menang GA kot .. entah ?? haha rezeki .. rezeki .. ngehehehhh


Pasal konsep 4T rasanya paan dah memenuhi syarat dah kot .. hehe [terkemas tersusun teratur tercantik]

# Paan pilih warna theme blog kaler putih + hitam sebab memang nampak kemas sikit .. Lepas tu warna nie membuatkan kita nampak lebih matang .. Pasal susunan pulak paan rasa dah cukup ok dengan sidebar yang tersusun dan teratur , ada kotak and pasal post pulak rasanya okeyy - tulisan jelas dan senang nak baca ^__^



thats all from me !! gambate !! 









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...