29 January 2013

YEAHHH , INI BARU SENGAL

Paan Zainudin | 1:20 AM | 10 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Selalunya kalau ada latihan teater selalu balek pukul 12 malam , 1 pagi .. memang letih .. Kalau dah sampai dekat bilik tu bukannya terbongkang tido atas katil dengan penuh nyenyak nye .. Nu haa , buku-buku, soalan fail yang bertebaran atas meja study dah memanggil-manggil dahh .. alahai ..

Okey , pastu mulalah sesi membukak laptop dengan kepala tersenggok-senggok .. Naseb baik dah solat isyak awal tadi .. Macam nak cocok lidi jer dalam mata .. 
Yaaa .. free time yang ada sebelum masuk scene kita gunakan dengan sebaiknyaa ..
macho sikit ..
lol ~~ ini bangang .. sekian , haha









- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...