20 January 2013

UPDATE 4 BLOG DALAM SEMINGGU =)

Paan Zainudin | 12:30 AM | 60 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Hahahaha tetibe gelak sorang-sorang tengah malam nie
Alhamdulillah .. selesai jugak aku menghupdate a.k.a mengedit 4 blog dalam masa seminggu .. hui huii
agak gila-gila sikit la punya keja sebab bertindan dengan kuliah , perbentangan kuliah lagi , latihan teater ,
kerja setiausaha kolej kediaman , pengurusan tarian .. hahhh hahhh , setiap hari tido pukul 3 , 4 pagi -.-"

tapi takpe .. minat punya pasal kan , everything is okeyy .. haha
tapi bila tengok balek blog-blog yang dah diedit , rasa puasss
Blog yang menyediakan perkhidmatan dan tempahan felt craft , minyak wangi , chocolate cookies dan banyak lagi !!
Jom terjah blog nie ~~
Blog mengenai perjalanan dan aktiviti kelab teater GITA (institut perguruan)
pelbagai persembahan teater telah berjaya dipentaskan di peringkat dalaman dan luar IPTA
Blog seorang guru pelatih IPGKTAA , banyak berkongsi mengenai info terkini dan kisah hidup beliau

Ikan Ficha
Juga merupakan blog guru pelatih IPGKTAA ..
banyak menulis dan berkongsi mengenai kisah hidupnya


amacam ?? ohsem giller kan blogger-blogger kita .. hehe

weekend nie agak buzy bukan agak ahh , tapi memang buzy dengan kuliah ganti 2 kali hari Sabtu sebab raya cina ..
Lepas tu setiap hari sabtu & ahad kena pergi ke MRSM Tun Ghazali Shafie pulak , nak mengajar teater .. hehe










- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...