11 January 2013

HAPPY BIRTHDAY ACIK !!

Paan Zainudin | 7:48 AM | 20 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Hehe .. rasanya tak terlambat lagi kan nak wish dekat acik "hepi besday" .. hehe
yang ke berapa hah ?? paan pun tak tahu .. hihi
gambar dicopy paste dari fesbuk imah nabilah

dok panggil acik .. acik .. nie 
korang kenal ke siapa ?? hehe ..  Mak sedara ke ? sepupu ke ? nenek ke ? opsss haha
meh sini nak gitau yea ..

acik nie merupakan seorang daripada peniaga di kedai makan dekat IPG kiteorang ..
she is very kind , caring dekat kiteorang and begitu ramah tamah pamah .. haaa
memang semua orang dalam ipg nie kenal dia ..

and for me , she's like my second mother ..
she said toO me " iman, muka awak macam anak acik , cuma dia kurus sikit jer .. "
haaa .. samaa ??? kurus sikit ke kurus banyak ?? anak acik tu sekolah sukann .. haha
and for ur information iman tu nama anak dia and she always call me Iman ..

disebabkan sikapnya yang happy go lucky dan ramah dengan kiteorang , so kami jadi rapat ..
actually waktu tu paan tak tahu pun yang besday dia hari tu .. so paan ter'miss' saat-saat potong kek tue .. huuu

so , sebagai hadiah besdayy dia kali nie , paan kasi yang nie ..
hehe .. semalam , sebelum pergi ke kelas , paan take 1/2 hour jahit keychain nie and bagi dekat acik ..
she likes it very very much !! terharuuuuu ..











- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...