28 January 2013

SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK "

Paan Zainudin | 3:52 PM | 30 orang doakan aku slim |
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum


Syarat penyertaan : 

>>> WAJIB  follow blog HANNA dan juga KK .

>>> Buat entry yang comel lotey yang bertajuk 
SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK " 

>>> WAJIB letak Banner hanna yang cantik nie di entry korang . 
Backlink kan banner nie ke entry ini ;) **WAJIB** 

>>> Follow semua sponsor .*sesiapa yang tak follow, hana reject terus * kejam 

>>> Tag 2 orang blogger, dan pastikan diorang tahu *sunat* tak tag pun takpe.
kalau lebih, ada hadiah. 

>>> Tinggalkan link entry anda di ruang komen di blog hanna . sesiapa dari blog kk, tinggalkan di blog kk okay ;) hanya satu penyertaan di ambil kira . 
*bukan link blog, tp link entry okay* 

tarikh tutup : 25 FEBRUARY 2013 
paan tag : semua orang baca blog nie .. hahahah










- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...