12 July 2012

Go GReEn !!

Paan Zainudin | 11:56 PM | 20 orang doakan aku slim |




Assalamualaikum semua !!
jangan tido lagi weyy .. awal lagi nihh ..


ni haa ..
nak mintak tolong nie ..
cer try tahan nafas korang selama 2 minit .. tak pun 1 minit ..
lepas dah habis tahan .. cuba lepas dan tarik nafas sedalamnya ..
apa korang rasa ?? rasa cam nak mati je time tahan nafas tadi or rasa cam 
biase jer .. ala .. setakat 2 , 3 minit small matter la wei ..


heh heh heh ..
benda yang paan suruh buat tadi tu ada kaitan dengan entry paan kali nie .. 


GO GREEN
ape tue ?? pokok ke ??
yaaahhh .. camni citernye .. hari khamis lepas ..
institut kiteorang telah dikunjungi oleh legasi-legasi NGO dari USA untuk memperkenalkan
badan persatuan yang berusaha melindungi dan memelihara alam sekitar ..
giller skema tak ayat ??


dari USA weii .. bukan USJ ..
so , bagi menyambut kehadiran tetamu VIP kiteorang nie ..
paan & d' geng diamanahkan untuk mempersembahkan tarian sambutan untuk tetamu nie ..
tarian ape lagi .. PIRING laa ..
kebetulan pulak kiteorang baru habis teater Waris 7 Petala ..
 jadi agak penat la nak reka step tarian baru .. so , guna je apa step yang kiteorang hafal ..

Kiteorang berlatih pun tak sampai 2 malam ..
tap[i alhamdulillah la .. persembahan kiteorang ok dan diorang terhibur dan kagum 
sebab kiteorang boleh menari dengan piring tanpa menjatuhkan piringanggg tersebut ..
bangga kejap wehh .. keh keh keh ..
tetibe jerr aku buat muka sengal tue ..
konon nak tiru KPOP la .. menari leh senyum-senyum .. 
padahal dalam otak serabut dok ingat step .. adooyyaiii ...

nie la tetamu VIP kiteorang dari USA ..
sebahagian yang lain wakil NGO dari Malaysia ..

pandainya anak tok kiah , cucu awang semat main kompang yeaa ..
boleh la buat tempahan main kompang kenduri kawen nanti ... jimat sikit ..

actually kan , aku pun tak ingat nama presiden nie ..
Speaking English bukan main pure .. mana la aku nak paham makcik Nah oOi ..
dah la aku nie terer giller gempak Bi kan ?? lah sangat ~~

Lepas jerr ucapan bla-bla dari VIP , geng-geng tarian absurd pulak membuat
persembahan performing art untuk tetamu kiteorang ..
seriuss wehh , memang gempak tarian yang diorang buat ..
dah la yang conduct nie lecturer baru kiteorang , en. syam .. dah berpengalaman
selama 14 tahun dalam bidang teater .. peewwiittt ..
lepas tengok diorang menari nie .. tetibe rasa nak lari atas pentas nak join diorang .. hihihi ..
best kot ..
nie la penari-penari absud performing art tadi ..
gojess kan ?? rasa nak tempek dekat muka jerr tepung-tepung kasi melepak muka nihh ..
lupa nak cakap wehh ..
aku sekarang nie dah boleh main gamelan cikit-cikit .. hehehe ..
bangga wehh .. bangga ...
mau jerr aku mengetuk semua alat gamelan dekat situ ..
geram cheq nengoknyer ..










- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...