18 May 2012

6 HaRi LaGi !!

Paan Zainudin | 8:13 AM | 20 orang doakan aku slim |


Weiii .. tak sabaqnya cheq ..
Lagi 6 hari lagi nak balek Kedah ..
dah lama tak balek ..
rindu mak , ayah , adik-adik , nenek & sedara mara ..

tiket semua dah beli .. 
tunggu nak packing barang and rempit to kedah!! 
ehh ?? bas boleh merempit kerr ?? haahh biarlah ~~


nak balek kedah-lipis , lipis-kedah kena beli dua tiket .. 
sebabnyer takde bas straight dari kedah ke lipis ..
so , macam mana pun kena turun dekat KL dulu ..
takpe lerr .. leh pergi merenggek dulu ..
haaa tu la keja kau paan .. tak habis-habis ..

cuti sem nie Jazlan (kelantan) dengan Sobri (terengganu) nak ikut paan balek .. 
haa .. excited nyer .. ni la first time kawan dari negeri lain nak ikut balek rumah .. hehe .. sebelum nie pernah rancang dengan kawan2 lain .. tapi mai last-last minit tak jadi .. takpe la kan .. nak buat macam mana ..


 so , fokus dekat studi dulu ..
dah habis exam baru start packing barang and chOww ..
daaa ...








- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...