10 May 2012

- TeNKiu taSHa & sHaMiM [ VIDEO ] -

Paan Zainudin | 7:25 PM | 00 orang doakan aku slim |


wOw .. tak tahu pulak ada video nie ..
time tengah online FB tadi tiba-tiba tengok dekat wall kawan ada video yang 
tasha dan shamim buat pasal kejohanan olahraga ipgktaa ..


paan pun tak tahu yang sepatutnya tasha & shamim perform dekat IPG kiteorang .. 
tapi diorang tak dapat hadir .. mungkin ada sebab .. 
takpe kiteorang faham .. 
amboiihh sem 5 .. banyak benor yea gimik korang ..

klik dekat gambar bawah nie kalau nak ke link video nih ..
entah kenape la line tak okeh .. nak upload pun tak boleh ..
itu pun tak boleh .. ini pun tak bolee .. haha



thankz yea ^^






- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...