30 May 2012

SeM BReaK #2 : HijAunyA PaDiKu ~~

Paan Zainudin | 2:46 PM | 00 orang doakan aku slim |


Tumpang padi tengah menghijau nie .. 
saje-saje bawak kawan yang datang holiday dekat rumah tengok padi-padi .. 
padday padday ..

seriuusss wehh ..
lama gila tak balek kedah .. lama la sangat ..
asyik tengok pokok-pokok besar jerr kat lipis .. hehe

time nie la nak menghijaukan otak-otak aku nihh ..
sebelum nie otak memang dah jadik kaler putih sebab keja menghadap kertas exam yang memigrainkan seluruh jiwa raga ku ini ... 
yaaarrgghh ..





nampaknya memang melepas la hajat aku nak tengok diorang amik padi nanti ..
huwwaaa !! time-time tu la moment yang takleh nak dilupakan .. 
terjun sawah tangkap ikan keli , haruan ... 
wallawweeeiii ...












- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...