16 May 2012

HaPPy TeaCHeRs Day !!

Paan Zainudin | 8:28 PM | 00 orang doakan aku slim |


 
Harap-harap tak terlambat lagi la nak wish yea ..
Hehe ..  sibuk dengan exam ~~

Cikgu-cikgi lain semua sibuk nak enjoy kiteorang pulak sibuk nak menjawab exam .. 
haaa .. letihnye aku nak menggoreng jawapan dalam kertas soklan .. 
sampai kering minyak .. keh keh keh ..

malam hari guru tue tiba-tiba paan feeling terlebih ..
sedih+gembira+bangga+terharu bila teringatkan balek kenangan bersama-sama 
dengan cikgu waktu zaman sekolah dulu ..
haaa ... kesat air mata dulu paan oOii .. huduh benor nengoknyer ..

video yang tak seberapa ni paan dedikasikan khas buat 
insan yang pernah mencurahkan ilmu kepada ku ..
insan yang pernah memarahi ku kerana inginkan yang terbaik dari ku ..
insan yang sentiasa mendoakan kesejahteraan ku ..


video nie paan dah post dekat FB .. 
alhamdulillah , ramai cikgu-cikgu sekolah dulu bagi reaksi yang mengharukan ..
huwwwaaa .. sekali lagi aku nak menangis !!! sabar .. sabar ...

cikgu .. terima kasih manyak-manyak cikgu !!
kerana korang la saya jadik manusia ... 
ehh , kalau baru jadi manusia , sebelum nie jadi apa ?? 
haaa .. tak kisahla apa pun ...

Semoga Allah sentiasa merahmati kamu ..
amin ~~


p/s : tema hari guru tahun nie "Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara" .. 
perrgghhh !!!
kalau zaman paan posting nanti apa pulak yea tema .. lagi kebam keboOm la yea .. heh heh .. perasan ~~





- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...