10 May 2012

wEh , KaMi PuN aDa HaRi SuKaN wEii .. hEhE

Paan Zainudin | 8:41 AM | 40 orang doakan aku slim |


Okeh .. hari nie baru nak boleh relaks ..
Dah dua hari kiteorang terlibat dengan kejohanan sukan IPG  ..
senior-senior sem 5 kiteorang yang anjurkan ..
thankz !! memang beshh sangat ..

paan masuk acara ker ??

ahahaha ~~ 

of course la tak wehh ... acara apa la aku nak masuk ..
bikin gua semput jerr .. merentas desa pagi kelmarin pun dah macam nak fengsan dOhh .. hehe

paan berniaga kat gerai derr .. under si Zul .. 
makanan lagi ?? tak habis-habis la dengan makanan budak nie .. hmmm ..

ehh .. biarlah .. di mana ada makanan di situ ada aku .. haha
jual pun air-air minuman ngan coklat jerr .. 100 plus , disco juice .. 
disco juice ?? 
yeaaa .. belum cuba belum tahu .. tobat ohsem !! hehe


ABC wehh !!
tak sampai 20 minit sekejap jer bahan habis .. tutup kedai ..
haha .. maju sangat ~~

 

my big bOss .. big kerr Zul ??? haha ..
thankz wehh , ajak aku join bukak gerai .. kalau tak tahu nak buat apa time olahraga nie sebab tak masuk pa pe .. hehe


nak kata makanan yang kiteorang jual nie vogue ..
sampaikan si kak ain pun muncung mulut .. hahahaha ..


malam yang first tue paan tolong grup-grup Biaga masak .. 
buat sambal untuk nasi lemak ..
Sampai hati doe .. macam mana la paan tak menangis .. diorang bagi bawang sampai se-besen untuk dihiris .. haaaa .. pedihnyerr mata aku ..
macam dah kena gas pemedih mata .. huwwaaa !!


perrggghhh .. guano tak tergugat iman aku ..
tengok lah .. kalau dapat dekat aku r semua nih .. memang habis dilahap waktu tu jugak .. haahhh ..

tapi time cucuk-cucuk tu memang akan ada yang lebih ok .. 
so masuk mulut sapa ?? pandai-pandai lah ea .. hehe


keesokan harinya , kira semalam lah , pagi tu awal-awal paan dah datang .. 
awal kerr ?? 8.15 baru bukak gerai .. hampehh ..

sambil dok menjual sempat jugak paan tengok kerenah budak-budak pra sekolah dan kanak-kanak pendidikan khas dari sekolah area Lipis bersukaneka pagi tue .. 
seriuss wehh kanak2 istimewa tue memang sangat istimewa giller di mata kiteorang .. 

kawan paan cakap kan , diorang nanti takkan dihisab di akhirat taw sebabnye diorang tak boleh berfikir dengan waras .. tak macam kita nie ..


mari beli mari beli ...
100 plus !! disco juice !! disco disco !!


seriusss wehh .. laju giller diorang lari .. 
dah macam angin dah .. kejap jerr dah sampai dekat garisan penamat ..


bagi paan acara yang paling marvellous time hari sukan sudah tentunya TARIK TALI !! haha .. besssttt wehh .. kalau tengok dah macam kumpulan-kumpulan hulk yang masuk bertanding .. semuanya besor-besor belaka .. hahaha ..


malam penutupan sukan kiteorang nie dikira paling ohsem r sebabnye hanya ipg kiteorang jerr yang buat majlis tu pada waktu malam ..
ohsem dop ?? bek kau jawab .. cepat !!


kalau diikutkan malam tu paan terlibat dengan gimik perasmian bersama dengan si ainul .. kiranya kena berlakon la dekat depan orang ramai tue .. haaa .. malu-malu ~~ hehe
tapi disebabkan beberapa masalah teknikal seperti mic takde (takut penonton tak dengar suara kiteorang) dan hujan renyai sikit semalam ..  
so , tak jadi .. takpe .. jangan nangis .. jangan nangis ..
kiteorang juz bawa bahan perasmian tu saja kepada VIP ..


paan pun terkejut wehh .. malam tue tak sangka ada gimik bunga api dengan tanglong .. haha .. terbaik ahh sem 5 !!

bak kata si fifi ..

Kalau sekarang sem 5 boleh kuar ngan macam2 idea dan gimik ,
Kumpulan akan datang mesti cuba keluar dengan idea yang lagi bagus ..
Konklusinya di sini ..
Kalau sekarang pakai tanglung terbang2 ,
Tahun2 depan pakai hot air balloon and macam2 lagi ..
Jadi, masa time kami .. kena guna kapal terbang la kan. "
hahaha ..


overall ... 
memang besstt ahh sukan tahun nie !! haha







- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...