07 May 2012

- MaHeR ZaiN LiVe in MaLaYSia [cOnceRt] -

Paan Zainudin | 11:48 AM | 00 orang doakan aku slim |




Secara jujur nyer paan nak cakap r ..
paan memang die hard fan Maher Zain nie ..
setiap kali dengar lagu dia .. paan rasa tenang .. boleh buat kita muhasabah diri ..
and then , setiap baris lirik-lirik lagu dia ada pula maksud yang tersirat ..
memang touching giller .. haaawwhh ..


Maher Zain nie adalah di antara penyanyi yang menyampaikan lagu berkonsepkan islam dan dakwah yang berjaya menarik hati semua orang dekat dunia nie .. percaya tak ?? baik kau cakap cepat .. cepat !! haha ..


So , nak pergi ke tak hahh concert nie ?? cukup taw duit elaun nak beli tiket .. hehe ..
 nak pergi tak pergi .. nak pergi tak pergi ..
time tu rasanya dah habis cuti sem dah kot ..

tarikh : 16hb Jun 2O12 (Sabtu)
Jam : 8.OO malam
lokasi : Stadium Merdeka , Kuala Lumpur


ticket price dia ~~
RM298 [VIP] , RM238 , RM138 , RM78


gUane nak beli tiket dia ??
haaa .. ada 4 cara :

|| TicketCharge at 03-9222 881||
|| Marctensia hotline at 03-2092 1199 ||
|| Ticketing@marctensia.com ||

JOM !!




- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...