12 May 2012

MoOd eXaM DaH SaMPai

Paan Zainudin | 7:47 AM | 00 orang doakan aku slim |


Ok fine .
Tinggal lagi 2 hari nak exam ..
Hari isnin nie dengan kaki yang terketar-ketar akan masuk ke dalam dewan periksa untuk jawab paper yang paling vogue , Falsafah dan Pendidikan di Malaysia ..
haaaaa .. nervousnyer !!! 

Senior cakap paper nie la yang paling susah nak SCORE ..
memang la susah kalau tak baca .. hihihi ..
Tapi masalahnya aku baca pun tak abis lagi ..
Ya Allah nebesnyer ... banyak-banyak berdoa .. aminn ..


Ok .. sekarang nie tinggal lagi 2 minggu nak balek rumah ..
2 MINGGU weh !! .. dan dalam tempoh 2 minggu tu la nak kena struggle ya hamat nak jawab exam punya pasal .. 

lepas tu taknak pikir hape dah .. balek rumah nak makan banyak-banyak !! 
dalam banyak-banyak benda , makan jugak yang kau pilih .. hampeh ~~

Sekarang nie sempat lagi pulak aku update blog ..
ok fine .. nie last post aku .. cewahh .. ayat takleh belahh ..










- TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA HANGPA MAI LA LAGI -

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...